Säkerhet Fastighet erbjuder många olika säkerhetslösningar, se nedan för att läsa mer om respektive produkterÖnskar du skydda din villa, lägenhet eller fritidshus med inbrottslarm? Vi har den flexibla lösningen oavsett om du önskar koppla larmet till larmcentral eller ha det kopplat till din smartphone. Vill ni ha fria väktarutryckningar? Vi löser det också!

Ett passagesystem är ett smidigt sätt att få kontroll över dina dörrar. Att använda tagg istället för nyckel är smidigare och enkelt att spärra vid eventuell förlust av tagg.

Behöver du ett larm till ditt företag? Vi installerar inbrottslarm i butiker, café, kontor, industrier och mycket mer. Vi har den flexibla lösningen för ditt företag, tryck nedan på läs mer för att få mer information kring vad vi kan erbjuda just dig.

Porttelefoner är en smidig lösning både för företag, bostadsrättsföreningar och andra flerfamiljshus. Det blir enkelt att nå den du söker i fastigheten

Känner du ett behov av att övervaka ditt företag, hemmet eller övervaka en industriprocess? Vi har lösningen för dig. Med våra flexibla lösningar kan du se dina övervakningskameror live var du än befinner dig i världen. 

Att skydda fönster med fönsterlås eller jaulsi, eller skydda dörren med ett brytskydd, vi hjälper er med den bästa lösningen för er fastighet.


KONTAKTA OSS


Email: info@sakerfast.se
Tel växel: 020 - 88 74 84


SÄKER FASTIGHET    -    ALLT INOM SÄKERHET

- Följ oss på sociala medier

Copyright @ Säker Fastighet All Rights Reserved